آموزش سرمایه‌گذاری در کسب‌وکار

دنیای هزار رنگی که در آن زندگی می‌کنیم، سرشار از تنوع‌های شغلی است. شاید کمتر کسی از میان ما به این مسئله توجه نموده باشد که برای سرمایه‌گذاری در کسب‌وکار، نیازی نیست بلندپروازی کنیم. می‌توانیم برای رسیدن به موفقیت از پله‌های کم‌ارتفاع هم استفاده کنیم. 

هیچ انسانی از بدو تولد به ثروت بالایی دست پیدا نکرده است. بلکه مسئله‌ای که ثروتمندان را به موفقیت رسانده، تلاش و تفکر و انتخاب هوشمندانه راهکارهایی برای کسب درآمد بوده است. البته مسلم است که نقش آموزش در این مسیر را هم نمی‌شود نادیده‌گرفت و شما می‌توانید خیلی از مطالبی را که ثروتمندان زمان زیادی صرف کرده‌اند تا یاد بگیرند را با آموزش در زمان کمتری بیاموزید.

بزرگترین مانع سرمایه‌گذاری در کسب‌وکار

ریسک سرمایه‌گذاری در کسب‌وکار ممکن است بسیاری از ما را بترساند. به‌گونه‌ای که قدم اول را برای رسیدن به موفقیت برنداریم که به‌صراحت می‌توانیم بگوییم این اشتباه دقیقاً نقطه سقوط موفقیت انسان است. پس اولین قدم برای آغاز سرمایه‌گذاری موفق، خطرپذیر شدن است. 

 

سرمایه‌گذاری در کسب‌وکار

 

آیا می‌دانید چه کسب‌وکارهایی در دنیا وجود دارد؟

اگر از پدران خود این سؤال را بپرسیم، احتمالاً کسب‌وکار را تنها کارهای یدی و جسمانی می‌دانند. کارهایی مثل مکانیکی، کشاورزی، دامپروری، کار در کارخانه‌های تولید کالا و … . خلاصه اینکه تمامی فعالیت‌ها و مشاغلی که خستگی جسمی را برای افراد به همراه دارد.

اما دنیا نسبت به زمان پدرانمان تغییر کرده است. امروز باید بگوییم ما در دنیایی زندگی می‌کنیم که تکنولوژی در آن حرف اول را می‌زند. امروزه لزوماً اگر شما زیاد کار بکنید، موفق‌تر نیستید. بلکه اگر مفیدتر و مؤثرتر کار بکنید می‌توانید ثروتمند شوید. پس چرا به‌جای فعالیت‌های جسمی خسته‌کننده، از هوش و مهارت ذهنی خود استفاده نکنیم؟ برای همین است که من همیشه تاکید میکنم حتما برای خودتان کسب‌وکاری را راه‌اندازی کنید. بخشی از پول‌های شما باید صرف ایجاد کسب‌وکار شخصی شما بشود. سرمایه‌گذاری در کسب‌وکار، در حال حاضر موفقیت‌های بسیاری را به همراه آورده است. 

در بین کسب‌وکارهای این روزها، بعضی کارها هستند که هزینه اولیه کمتری دارند و درآمدهای نسبتاً خوبی هم می‌توانند ایجاد کنند. برای همین عده‌ای به سراغ فراگیری علم نرم‌افزار رفته‌اند تا با برنامه‌نویسی و استفاده از سیستم‌های هوشمند، کسب درآمد نمایند. برخی دیگر به سراغ کارهای اینترنتی می‌روند. فعالیتی که در عصر حاضر بسیار پرطرفدار و پررونق نیز هست. 

اگر کمی به افراد ثروتمند دنیا توجه کنیم، متوجه می‌شویم که بیشتر آنها به‌جای آنکه از دستان و بدن خود کار بکشند، از ذهنشان استفاده کرده‌اند. مثلاً ویتالیک بوترین سازنده اتریوم (ارز دیجیتالی) در سال 1994 به دنیا آمده است. 

تصور کنید به‌جای آن که تمام وقت خود را صرف فعالیت‌های بدنی کند، در این سن کم موفق شده است به یکی از بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاران در دنیا تبدیل شود. پس با کمی تفکر می‌شود بهترین سرمایه‌گذاری در کسب‌وکار را انجام داد. کافی است باور داشته باشید که شما نیز می‌توانید بوترین دیگری در زمینه کسب‌وکار خودتان شوید. 

 سرمایه‌گذاری موفق

 

بهترین روش‌های سرمایه‌گذاری در کسب‌وکار با سرمایه کم

مزایای استفاده از تکنولوژی و اینترنت در دنیای جدید، منجر شده تا افراد زیادی در دنیا به سراغ کارآفرینی و کار در منزل بروند. کسب‌وکارهای اینترنتی موفق شدند در زمان کوتاهی محبوبیت چشمگیری را به دست آورند. به‌گونه‌ای که حتی در سطح جهان به‌عنوان ساده‌ترین و مؤثرترین روش سرمایه‌گذاری با سرمایه کم شناخته می‌شوند. 

نکته جالب در مورد این نوع مشاغل، درآمد خوب و مناسب آنها نسبت به سرمایه اندکی است که برای راه‌اندازی آنها به کار برده می‌شود. می‌توانید در منزل بمانید و در شرایط وخیم دنیا مثل وجود ویروس کرونا، به‌راحتی کسب درآمد نمایید. البته برای این‌که بتوانید با موفقیت بیشتری اقدام به سرمایه‌گذاری در کسب‌وکار نمایید، نیاز به کسب آموزش‌های لازم خواهید داشت. 

بدون شک افرادی که پیش از شما وارد دنیای کسب‌وکار شده‌اند، می‌توانند راهکارهای مناسبی را به شما آموزش دهند تا با سرعت بیشتری به موفقیت دست یابید. 

کسب‌وکارهای اینترنتی؛ افقی روشن رو به آینده

 

انواع کسب‌وکارهای پرسود امروزی

در یک نگاه کلی شاید بشود کسب‌وکارهایی که می‌توانید برای رسیدن به درآمد مناسب انتخاب کنید، به دو دسته کسب‌وکارهای اینترنتی و کسب‌وکارهای سنتی (یا غیر اینترنتی) تقسیم کنیم.

ما قصد داریم در این مطلب به بررسی بعضی از ساده‌ترین فعالیت‌ها برای کسب درآمد بپردازیم. و پرداختن به این سؤال ‌که سرمایه‌گذاری در کسب‌وکارهای اینترنتی بهتر است یا سرمایه‌گذاری در کسب‌وکارهای سنتی؟

شاید این سؤال مهم‌ترین سؤالی باشد که در حال حاضر ذهن ما را به خود مشغول کرده است. اجازه دهید ابتدا چند مورد از تفاوت‌های این دو نوع سرمایه‌گذاری را بیان نماییم. پس از آن وارد بحث انتخاب بهترین روش درآمدزایی می‌شویم. 

هزینه شروع:

اگر بخواهیم در مورد هزینه آغاز کسب‌وکار صحبت کنیم، باید بگوییم سرمایه‌گذاری بر روی کسب‌وکارهای اینترنتی مسلماً نسبت به کسب‌وکارهای سنتی هزینه کمتری نیاز دارد. حتی در برخی موارد ممکن است این روش کسب درآمد نیاز به هیچ هزینه‌ای نداشته باشد. 

مجوزها و کاغذبازی‌ها

متأسفانه در کشور ما یکی از چیزهایی که مانع سرمایه‌گذاری خیلی ها در کسب‌وکار می‌شود، کاغذ بازی‌های زیاد و مراحل پیچیده‌ای است که برای راه‌اندازی یک بیزینس باید طی شود تا بلکه مجوز لازم را به شما بدهند. خیلی از ایده‌ها در این مرحله متوقف می‌شوند و فرد از خیر آن می‌گذرد. هرچند ما به شما توصیه می‌کنیم هرگز تسلیم این موانع نشوید و اگر ایده‌ای در سر دارید، حتماً پی آن را بگیرید.

اما به هر حال کسب و کارهای اینترنتی از این نظر شرایط بهتری دارند و معمولاً یا نیازی به مجوز پیدا نخواهید کرد، یا نسبت به کارهای سنتی دشواری کمتری جلوی پای شما قرار دارد.

تعداد نیروی کار

در کارهای سنتی معمولاً به نیروی کار بیشتری نیاز است و این باعث بالا رفتن هزینه‌های شما می‌شود. از این هم بگذریم که مدیریت نیروی انسانی در کسب و کار خودش یکی از دغدغه‌های دائمی مدیران است.

منطقه تحت پوشش

شما در کسب و کار‌های سنتی یا منطقه کوچکی را می‌توانی تحت پوشش قرار دهی (نهایتا شهر خود)، یا برای پوشش مناطق بیشتر باید هزینه بیشتری انجام دهی. این در حالی است که در کسب‌وکارهای اینترنتی، مردم از نقاط مختلفی به شما دسترسی خواهند داشت.

مهارت مورد نیاز

از سوی دیگر راه‌اندازی کسب‌وکارهای اینترنتی به زمان و تلاش بسیار زیادی نیاز خواهد داشت. از آنجایی که اغلب مشاغل اینترنتی به خصوص در ابتدا به صورت انفرادی انجام می‌شوند، موفقیت در کسب‌وکارهای اینترنتی بیش از هر چیزی به مهارت فرد بستگی دارد. مهارت‌هایی که البته معمولاً دشوار نیستند و می‌توانید در مدت‌زمان کوتاهی در این زمینه به مهارت بالایی دست یابید. 

اما از سوی دیگر افرادی هستند که مهارت خاصی در زمینه استفاده از کامپیوتر و اینترنت ندارند. آیا این دسته از افراد نیز می‌توانند با سرمایه‌گذاری بر روی این دسته از مشاغل، موفقیت به دست آورند؟ در جواب این سؤال باید بگویم که برای این دوستان کسب درآمد از این طریق کمی دشوار است.

حال اجازه بدهید با چند مورد از مشاغل و کسب‌وکارهای اینترنتی آشنا شویم. 

یکی از شاخه‌های مشاغل اینترنتی، فریلنسری است.

فریلنسری چیست؟ و فریلنسر کیست؟

فریلنسری در واقع همان دور کاری است و فریلنسر کسی است که از دور، کاری را برای کسی انجام می‌دهد و دستمزد دریافت می‌کند. کارهای زیادی هست که بدون اینکه به حضور فیزیکی فرد نیاز باشد، می‌شود از دور سفارش داد و آن‌را تحویل گرفت. بیایید بعضی از این کارها را بررسی کنیم:

سرمایه‌گذاری بر روی مهارت‌های شخصی

تولید محتوا 

یکی از بهترین و شاید راحت‌ترین فعالیت‌های اینترنتی، تولید محتوا در خانه است. نیازی نیست برای انجام تولید محتوا سرمایه‌گذاری انجام دهید. تنها چیزی که نیاز دارید یک رایانه شخصی و دسترسی به اینترنت است. به همین راحتی شما می‌توانید از طریق تولید محتوا برای خودتان کسب درآمد کنید.

اصلاً فرقی ندارد که محتوای تولیدی شما در چه زمینه‌ای است. یا حتی به چه صورتی است، مقاله، کتاب الکترونیکی یا … . به هر حال شما می‌توانید با تولید آنها کسب درآمد کنید.

یکی از مهم‌ترین محیط‌هایی که نیاز به تولید محتوا دارد، شبکه‌های اجتماعی هستند. شما می‌توانید از ذهن خلاق خود استفاده نموده و محتوایی با اطلاعات دقیق تولید کنید. 

با این فعالیت نه‌تنها برای خود کسب درآمد نموده‌اید، بلکه موفق شده‌اید در حوزه‌های مختلف اطلاعات به دست آورید. نویسنده‌های تولید محتوا بعد از مدتی اطلاعات زیادی در زمینه‌های مختلف به دست می‌آورند که این هم از مزیت‌های این کار است.

مشاوره اینترنتی

یکی دیگر از روش‌های سرمایه‌گذاری در کسب‌وکار، کسب آموزش در خصوص حرفه مشاوره تلفنی و اینترنتی است. می‌توانید با مراجعه به سایت‌هایی که نیاز به مشاور تلفنی دارند، در منزل به‌راحتی برای خود کسب درآمد داشته باشید. 

معمولاً این نوع از مشاغل بسته به تعداد ساعت‌های فعالیت شما دستمزد پرداخت می‌کنند. یعنی اگر مشتری با شما تماس برقرار نمود، بسته به این‌که شما چند دقیقه با ایشان صحبت می‌کنید تا ایشان را برای خرید راهنمایی کنید، نرخ درآمد محاسبه می‌شود. 

مشاغل اینترنتی راهی به‌سوی موفقیت

طراحی گرافیک

جوان‌های امروز در رشته‌های مختلفی تحصیل کرده‌اند که خیلی از آنها موفق نشدند در کارهای مرتبط با تحصیلات خود مشغول به کار شوند. یکی از این رشته‌ها ممکن است طراحی گرافیک باشد. اما این دسته از افراد نیز نباید ناامید شوند. زیرا می‌توانند به‌راحتی اقدام به سرمایه‌گذاری در کسب‌وکار اینترنتی نموده و کسب درآمد بالایی داشته باشند. 

نیازی نیست در دنیای واقعی کسب‌وکار پر هزینه‌ای راه بیندازید. می‌توانید در منزل برای مشتری‌های بسیاری طراحی گرافیک، لوگو، کارهای هنری و … انجام دهید. البته مسلماً برای موفقیت در چنین کسب‌وکارهایی نیاز به مشاوره و آموزش خواهید داشت. 

هیچ فعالیتی را نمی‌توان بدون آموزش به‌خوبی انجام داد. معمولاً افرادی که اقدام به آموزش برای سرمایه‌گذاری در کسب‌وکار می‌نمایند، افرادی هستند که خود در این زمینه به موفقیت دست‌یافته‌اند. پس دریافت مشاوره از چنین افرادی، بدون تردید می‌تواند مسیر درست را پیش روی شما قرار دهد. 

سرمایه‌گذاری در روش‌های کسب‌وکار

مترجمی

 مترجمی نیز مثل تولید محتوا یکی از فعالیت‌های مناسب برای سرمایه‌گذاری در کسب‌وکار است. بیش از 90 درصد از مردم کشور ما از تحصیلات بالایی برخوردار هستند. حتی برخی از ما چندین زبان معتبر دنیا را آموزش دیده‌ایم. 

چرا باید منتظر بمانیم تا آینده برای ما شغل یا حرفه‌ای را معرفی کند؟ ما می‌توانیم از مهارت‌های خود نهایت استفاده را ببریم. البته این مسئله را در نظر داشته باشید که شغل مترجمی تنها برای افرادی مناسب است که حقیقتاً به زبان‌های مختلفی مهارت دارند. در غیر این صورت نمی‌توانند در این زمینه به موفقیت دست یابند. 

 

اما آیا فقط کسب‌وکارهای اینترنتی هستند که با سرمایه کم قابل اجرا هستند؟

باید بگویم که نه! بر خلاف تصور خیلی از مردم، سرمایه‌گذاری در کسب‌وکار لزوماً به سرمایه زیادی نیاز ندارد. خیلی از کارها هستند که با سرمایه کم هم می‌شود آن‌ها را راه‌انداخت. بیایید چند مورد از آن‌ها را با هم بررسی کنیم:

ساختن طلا و جواهر 

آیا تصور کرده‌اید که تنها راه سرمایه‌گذاری خرید طلا یا سکه است؟ باید بگوییم افراد زیادی هستند که با ساختن طلا و جواهر در خانه به درآمدهای بسیار مناسب و بالایی دست می‌یابند. اگر به این زمینه علاقه‌مند هستید، کافی است دوره‌های آموزش سرمایه‌گذاری بر روی ساختن زیورآلات را سپری کنید، و پس از آن وارد بازار کار شوید. 

این حرفه از جمله مشاغلی است که با سرمایه اندکی می‌تواند شما را به موفقیت‌های بالایی برساند. پس از گذراندن دوره آموزش طراحی و ساخت طلا و جواهر، شما کارآفرینی انجام داده‌اید و برای خود سرمایه‌گذاری موفقی را آغاز نموده‌اید. 

پرورش زنبور عسل:

مهم‌ترین مزایای سرمایه‌گذاری در کسب‌وکارهای اینترنتی

بدون شک برای آغاز سرمایه‌گذاری موفق، لازم است اطلاعات مناسب داشته باشید. این‌که روش کسب‌وکار اینترنتی را انتخاب نمایید یا کسب‌وکار سنتی، فرقی ندارد. مسئله مهم این است که سرمایه‌گذاری در کدام‌یک از این شاخه‌های فعالیتی می‌تواند برای شما سودمندتر باشد.

افراد کارآفرینی که بر روی کسب‌وکارهای نوپا یا استارت آپ‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند، همیشه از مزایای آن صحبت می‌کنند. این افراد معتقد هستند که سرمایه‌گذاری در کسب‌وکارهای نوپا، به سرمایه هنگفتی نیاز ندارد. بلکه می‌شود با حداقل سرمایه فعالیت خودتان را در این زمینه آغاز کنید. 

 

سرمایه‌گذاری با حداقل سرمایه

 

راه اندازی کسب‌وکار با سرمایه کم

کافی است در خانه اینترنت، گوشی هوشمند یا کامپیوتر داشته باشید. پس از آن می‌توانید با کمترین سرمایه درآمد بالایی به دست آورید. مثلاً افرادی که به سیستم برنامه‌نویسی وردپرس آشنایی دارند، با ساخت وبسایت برای شرکت‌های تولیدکننده و ارائه‌دهنده محصولات مختلف، می‌توانند کسب درآمد نمایند.

زیرا ما در دنیایی زندگی می‌کنیم که بسیاری از مردم ساعت‌های زیادی را صرف گشت‌وگذار در شبکه‌های اجتماعی یا وب‌گردی می‌کنند.

ازاین‌رو ساخت وب سایت‌هایی که از قالب‌های وردپرس حمایت می‌کنند، می‌تواند یک راهکار ایده‌آل برای آغاز سرمایه‌گذاری در کسب‌وکار به شمار رود.

عدم محدودیت زمان و مکان

 این روش‌های کسب‌وکار محدودیت زمان و مکان ندارند. پس می‌توان هر زمان یا در هر مکانی اقدام به انجام کار نمود. بدون آن که لازم باشد در ساعت معینی از خانه خارج شوید، و در ساعت معینی به خانه بازگردید. از ترافیک‌های شلوغ در شهرهای بزرگ نیز رها خواهید شد.

قادر خواهید بود هر زمان که بخواهید اقدام به انجام کار نمایید، یا این‌که به خودتان استراحت دهید. علاوه‌برآن شما قادر خواهید بود در هر کجای دنیا که باشید، فعالیت خودتان را مدیریت نمایید. این مسئله را باید یکی از مهم‌ترین مزایای سرمایه‌گذاری در کسب‌وکارهای اینترنتی به شمار آوریم. 

صرفه‌جویی‌کردن در زمان 

بسیاری از ما برای آنکه به محل کار خود برسیم، زمان و انرژی زیادی صرف می‌کنیم. حال تصور کنید این میزان زمان و انرژی را هدر ندهیم. آیا نمی‌توانیم به موفقیت بیشتری دست یابیم؟ بدون شک قادر خواهیم بود دنیای بهتری برای خود بسازیم. 

پس سرمایه‌گذاری در کسب‌وکارهای اینترنتی، حتی می‌تواند در زمان نیز صرفه‌جویی نماید. با این تفاسیر باید بگوییم کسب‌وکارهای متنوعی در دنیای حاضر وجود دارد که نیاز به هیچ سرمایه خاصی نیز ندارند. فقط مهارت و آموزش لازم دارند تا به موفقیت ما کمک کنند.