معرفی 5 نرم افزار برای مدیریت حساب شخصی

نرم افزار برای دخل و خرج

از آنجایی که در ابتدای سال هستیم قصد داریم یک مورد خیلی کاربردی برای مدیریت و بهبود وضعیت مالی به شما آموزش دهیم که بتوانید در طول سال از آن استفاده کنید و در پایان سال نتایج آن را ببینید.

چطور اوضاع مالی خودمان را بهبود بدهیم؟

مسئله این است که شما اگر قصد دارید وضعیت مالی خودتان را بهبود بدهید، اول باید بدانید که الان دقیقاً  وضعیت مالی و عادت های مالی شما در چه شرایطی هست؟

یعنی بیایید و دخل و خرج خودتان را کامل زیر ذره بین بگذارید. هزینه های شما بیشتر برای چه مسائلی انجام می شود؟ درآمدتان بیشتر از چه طریق هایی هست؟ بعد به همه این ها رسیدگی کنید.

یک اصل کلی در دانش حسابداری داریم که میگوید برای افزایش ثروت باید روی دو چیز تمرکز کرد:

  1. افزایش درآمدها
  2. کاهش هزینه‌ها

اگر بخواهیم این کار را انجام بدهیم، نیاز داریم که بدانیم دقیقاً از کجا پول در می آوریم، و در کجا خرج می کنیم. قبلا برای اینکار لازم بود که یک دفترچه جیبی همراهتان باشد تا در لحظه خرج هایتان را در آن وارد کنید. اما امروز شما میتوانید از ابزار بهتری مثل گوشی هوشمندتان و اپلیکیشن هایی که وجود دارد برای این کار استفاده کنید.

به همین جهت در این مقاله تصمیم دارم  5 اپلیکیشن را به شما معرفی کنم که برای حسابداری شخصی شما فوق العاده کاربردی هستند. حتماً یکی از این ها را نصب کنید و از این به بعد هر پولی را که خرج می کنید حتما در یکی از این نرم افزارها وارد کنید.  همینطور هر پولی که به دست می‌آورید. با این کار میشود در نهایت به یک جمع‌بندی برسید و عادات مالی خودتان را بهبود ببخشید.

اپلیکیشن های اندروید مدیریت دخل و خرج (مدیریت مالی شخصی)

حسابدار پلاس

حسابدار

اپلیکیشن حسابدار پلاس یکی از قدیمی ترین و پر استفاده ترین ها در این زمینه است. با یک هزینه ۴ هزار تومانی می‌توانید آن را از بازار تهیه کنید. البته قبلاً نسخه رایگان هم داشت که البته امکانات کمتری هم داشت. اپلیکیشن خوبی هست، توصیه می کنم امتحانش کنید.

دخل و خرج

دخل و خرج

این هم نرم افزاری است که امکانات متنوعی در اختیار شما قرار می دهد. مثل بودجه بندی، گزارش گیری و … .البته برای استفاده از نسخه کامل و پرمیوم آن باید مبلغی در حدود 40 هزار تومان پرداخت کنید. بهتر است اول نسخه رایگان اپلیکیشن دخل و خرج را دانلود کنید اگر به نظرتان مناسب بود، بعد به نسخه پرمیوم ارتقا بدهید.

خانه ما

خانه ما

اپلیکیشن خانه ما مربوط به مسابقه ای خانه ما است که در صدا و سیما هم پخش می شود و در این مسابقه خانواده ها باید دخل و خرج خودشان را کنترل کنند. دقیقا همان اپلیکیشنی که دز این مسابقه استفاده میشود را میتوانید از بازار دانلود کنید و استفاده کنید. خیلی کمک می کند به مدیریت دخل و خرج شما و پیشنهاد میکنم حتما آن را امتحان کنید.

فانوس

نرم افزار حسابداری

اپلیکیشن فانوس هم امکانات جذابی دارد، مثل اینکه سهامی که در بازار بورس دارید را هم به دارایی شما اضافه میکند و ارزش روز دارایی شما به این صورت محاسبه می شود.

رقم

مدیریت مالی شخصی

اپلیکیشن رقم بیشتر برای افرادی مناسب است که کسب و کار خانگی دارند، یا حتی کسب و کار های کوچک که هنوز به حدی نرسیده اند که نیاز به حسابدار داشته باشند. البته نسخه کامل آن ماهانه حدود 25 هزار تومان هزینه دارد.

از هر کدام از این موارد استفاده کنید می‌توانند این امکان را به شما بدهند که هزینه‌های خود را شناسایی کنید. بعد باید برنامه‌ریزی کنید که چطور وضعیت را سر و سامان ببخشید. مثلا اگر که در پایان ماه گزارشگیری کردید و مشخص شد که مثلاً ۸۰ درصد هزینه های شما مربوط به مواد غذایی است، پس شاید اول باید این بخش را زیر ذره بین بگذارید. چقدر از این هزینه هایی که را پرداخت کرده اید را می شود برای ماه بعد حذف کرد؟ مثلاً چند بار بستنی خریدید؟ می توانید این را کمتر کنید یا خیر؟

به این روش عادت های مالی خودتان را متوجه می شوید و می توانید آن ها را بهبود دهید. پس حتماً از این ابزارها استفاده کنید. این کار می تواند باعث شود تا پایان سال شرایط مالی بهتری را برای خودتان رقم بزنید.

5 دیدگاه برای “معرفی 5 نرم افزار برای مدیریت حساب شخصی

  1. علی گفته:

    سلام
    با احترام سرآمد همه حسابراری شخصی ها ،نرم افزار حسابداری شخصی تاپو هستش
    من دارم استفاده می کنم و راضیم

    • مدیر سود و سرمایه: رسول رحیمی زاده گفته:

      سلام.
      ممنون از توجه شما و نرم افزاری که معرفی کردین.
      البته با توجه به اینکه گوشی همه جا کنار ما هست و برای ثبت دخل و خرج راحت تر هست، در این مقاله ما به معرفی اپلیکیشن‌های اندروید بیشتر پرداختیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *